keskiviikko 30. toukokuuta 2018

29.5.2018
Uunituore lääketieteen lisensiaatti! Alla ensin viimeinen kurssimatka Madeiralla kera Alfat 2012. Olo on väsynyt, mutta onnellinen.

Mulla on vielä paljon sanottavaa, joten palaan tietokoneen ääreen jahka olen hetken leijunut pilvissä.

6 kommenttia:

 1. Suuret onnittelut!!! :) Perästä tullaan, jahka keretään (4 vuotta jäljellä) :D Kiitokset inspiroivasta blogista, tätä tuli luettua hakuvaiheessa ja aina tähän asti. Ihanaa lämmintä kesää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentista! Toivottavasti oli hyvä kesä sinullakin, tsemppiä opintoihin! :)

   Poista
 2. Pakko kommentoida näin myöhässä tähän postaukseen (käyn aina välillä tsekkailemassa blogiasi), mutta näin alkuun onnittelut suuresta saavutuksesta! Muistan, kun löysin sun blogin aloittaessani lukion ja tätä olen selaillut useamman vuoden motivoiden itseäni ensinnäkin lukemaan pääsykokeisiin ja aina kun on tullut heikko hetki olen tullut lukemaan tarinasi, kuinka sinä pääsit sisään lääkikseen aikanaan.
  Kolmas kerta ensi keväänä pääsykokeissa itselläni edessä ja toivotaan, että se olisi viimeinen ja pääsisin kohti unelmaani, kuten sinäkin. Luulen, että edessä on vielä melkoinen matka - et olisi varmaan sinäkään uskonut, mitä kuuden vuoden sisällä voikaan tapahtua. Tsemppiä sinulle lääkärintyöhön. Tulet aivan varmasti menestymään ammatissasi, olet ansainnut kaiken hyvän!

  VastaaPoista