maanantai 27. huhtikuuta 2015

here again

Pieni hiljaiselo taas, liikaa kiireitä tän opiskelun kanssa. Yritän saada aikaiseksi sen "klinikkapäivä" -postauksen, kunhan tulee joku sopiva päivä vastaan! Oon ollu niin kiireinen nää pari viikkoa, kun meneillään on miljoona juttua samaan aikaan. Lisäksi mulla on ylihuomenna edessä viisaudenhampaiden poisto ja tällaselle hammaslääkärikammoselle se ei oo mikään helppo juttu :(

Vappu tulee kyllä loistavaan saumaan! Ainoastaan hiertää toi hammasoperaatio, koska suun vuotavat haavat ei kyllä mene oikeen yhteen kuohuviinin ja runsaan syömisen kanssa, joten vietän varmaan vähän rauhallisempaa vappua tällä kertaa :) Meil on tiedossa lääkiskavereiden kanssa brunssi ennen Mantan lakitusta ja illalla nään pitkästä aikaa paria lukiokaveria. Meillä ei oo lippuja mihinkään vappubileisiin, vaan mennään ihan tunnelman mukaan, mikä on tosi jees! Tuleepahan vietettyä kunnolla aikaa yhessä!

Meillä on ollu tosi paljon opetusta nyt muutama viikkoa. Viime viikolla me käytiin Jorvissa, kun meillä oli ns. klinikkapäivä. Haastateltiin ja tutkittiin potilaita, diagnosoitiin rytmihäiriöitä ja saatiinpa tehdä jopa pari sähköistä kardioversiota! Oli kyllä mielenkiintoinen päivä, niinkuin klinikassa yleensäkin. Veto alkaa olla jo vähän pois, mutta vielä repäisin itsestäni puhtia ja opiskelin 7 erilaista läppävikaa ja vähän muutakin siihen päälle. Aika maksimitehoilla mennään.

Pääsykoe lähestyy ja samoin meidän vika tentti! Jännittää nähdä, että riittääkö tää osaaminen, meitä on nimittäin kuumoteltu aika paljon siitä, että RIHA:n tentti on tosi vaikea ja pitkä.. Mulla ei oo onneksi mitään paineita sen läpipääsystä, koska suunnittelin tekeväni syvärit nyt kesällä, joten ehdin hyvin tenttiä sen tarpeen vaatiessa uudelleen.

Pahoittelut lyhyestä postauksesta, lupaan skarpata vapun jälkeen! 

Decapitoin Hannan, kun en kerennyt kysyä siltä saako kuvaa julkaista :D

4 kommenttia:

 1. Hei mua kiinnostais, että tarviiko olla ns luonnonlahjakkuus fysiikassa/kemiassa, jos haluaa lääkäriksi? Ammatti kiehtoo tosi paljon, mutta kemia ja fysiikka vaatii hetken jankkaamista, ennen kun upooo päähän.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaankaan tarvitse! Kunhan vaan osaa tarpeeksi niin se riittää, ihan riippumatta siitä miten työlästä opiskelu on ollut :) Todella harva on oikeasti niin guru että pääsisi vähällä vaivalla sisään!

   Poista
 2. Jaiks! Täällä alkaa olla tosissaan jännät paikat, ei oo lääkiksen pääsykokeeseen enää kuin pari hassua viikkoa.. oisko mitään viime hetken vinkkejä mitä kannattaa ehdottomasti osata ja muistaa kokeessa ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kuulukin jo jännittää, se tekee hyvää suoritukselle! :) Oon kirjottanu aiheesta aiemmin, käy lukasemassa: http://becomingadoctor20.blogspot.fi/2013/05/heipahei-juuri-nyt-eletaan-erittain.html . Toivottavasti vinkeistä on apua, onnea pääsykokeeseen! :)

   Poista