perjantai 20. helmikuuta 2015

Hiihtolomaterkut!

Moikka taas!

Propedeutiikan ja reseptiopin tentit vierähti jo ohitse ja tällä viikolla meillä oli kokonaan vapaata, eli pitkästä aikaa pääsin kunnolliselle hiihtolomalle! Lähdettiin sitten isän kanssa koko viikoksi Rukalle lataamaan akkuja. 
Mulla oli tosiaan kunnianhimoinen ajatus kirjotella pari postausta hiihtoloman aikana, mutta meidän mökin alueella oli ihan surkea netti, joten en vaan saanut mitenkään julkaistua mitään :D Oisinhan mä voinu tietysti raahata kannettavan Rukakeskukseen mukaan, mutta keskityin sen sijaan siihen lomailemisesta nauttimiseen :)

Keväällä mun ryhmällä on edessä suhteellisen työläältä vaikuttava blokki: rintakipu ja hengenahdistus. Stetarit ja EKG-viivaimet pääsee ainakin kovaan käyttöön! Seuraavat kaks viikkoa meillä on tiedossa pelkästään luentoja noihin blokkeihin liittyen. Luennot on vapaaehtoisia, joten periaatteessa voisin pitää lomaa vielä kaksi viikkoa lisää :D Mutta aattelin kyllä istua ainakin suurimmalla osalla luennoista, koska en tosiaankaan halua olla ihan pihalla blokkiopetuksen alkaessa. 

Kaiken tän lisäksi tohon riha-blokkiin on yhdistetty perusterveydenhuollon jakso jossa me kandit päästään pitämään omaa vastaanottoa muutamaksi päiväksi terveyskeskukseen. Siis ihan oikeasti omaa vastaanottoa!! Kuumottaa jo nyt koko ajatus! Onhan siinä toki lääkärit tukena ja neuvojina lähellä, mutta silti. Lääkärin rooli pitäisi omaksua. Huhhuh.

Kandintentistäkin tuli vihdoin ne tulokset ja olin tosi tyytyväinen huomatessani et olin laskenu mun lähtöpisteet oikein ja sain arvosanaksi nelosen :) (arvosteluasteikkohan on siis 1-5 kuten yliopistoissa yleensäkin, ei 4-10) Tuntuu et oikeesti hyvät arvosanat on lääkiksessä kyllä ihan kiven alla, niin oli oikein kiva saada prekliinisestä vaiheesta hyvä numero!


Loppuun pari valokuvaa Rukalta! Kirjottelin jo vähän etukäteen mökillä teille yhtä postausta, josta toivottavasti tykkäätte :) Julkasen sen piakkoin, kunhan saan kirjotettua sen loppuun!

Tunturin huippua

Oulangan kansallispuisto
Poro :)
Huskyfarmilla!
Nyt mieli levänneenä totuttelua arkeen! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti