torstai 23. lokakuuta 2014

when life throws you a curveball

Oishan tää viikko voinu paremminkin alkaa, mutta tällä kertaa nyt näin. Lyhyesti sanottuna polvi on rikki ja tie vie leikkaussaliin, mutta ei siitä sen enempää nyt. Ärsyttääkö? No kyllä! Ja harmittaa myös, kun edessä on klinikan alku ja kainalosauvat.. Onneks leikkaus tulee suhteellisen nopeesti, joten luultavasti kävelen ens vuoden alussa jo ihan hyvin enkä tarvii kaveria työntämään pyörätuolia :D Ja saanpahan taas arvokasta kokemusta potilaan vinkkelistä, jos nyt jotain hyvää yrittää tästä repiä... 

Kuva
Tällä mentaliteetilla eteenpäin! Kyllä siitä polvesta ihan hyvä tulee ja kuten mulle jo moni ystävä on sanonu, niin onpahan ainakin enemmän aikaa kaikelle muulle tärkeelle. Ja mahdollisuus bodata itelleni upeet hauikset ;)

Laittelin mun kaverille Hannalle vähän kysymyksiä mediomista sillä ajatuksella, että voisin sitten antaa ne vastaukset teidän luettaviks tänne, koska varmasti monia kiinnostaa kuulla enemmän lääkiksen asunnoista! Eli mediomista siis luvassa juttua lähitulevaisuudessa :) Painoin myös korvan taakse hyvän ehdotuksen opiskelun rankkuudesta ja kuormittavuudesta, mutta tällä hetkellä mulla ei vaan ole energiaa ja fiilistä kirjottaa siitä. En oo kuitenkaan unohtanut tätäkään aihetta, vaan palataan siihen vähän myöhemmin!

7 kommenttia:

 1. Jes kiitos, odotan innolla tuota mediomapostausta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä! :) Hanna on aika kiireinen, että sillä varmaan menee hetki vastata, mutta lupaan heti kyllä julkasta sen!

   Poista
 2. Kiitos tosi kivasta blogista! :) Oon vasta yhdeksännellä nyt, mutta kova mietintä on käynnissä mitä haluan tehdä sitten "isona". Onko lukion bilsassa, kemiassa tai fysiikassa jotain kursseja jotka voisi hyvillä mielin jättää pois jos ei into riitä ihan kaikkeen? Olisi myös kiva lukea lisää nimenomaan tosta perusopiskelusta klinikalla kun siellä alat tekemään kaikenlaista! Sellainen my day -postauskin olisi taas hauska vaihteeksi, voisi vähän vertailla lääkiksen eri vuosien opintoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No,ehkä bilsasta ympäristöekologia on kurssi,jota luultavasti ei kysytä. Mutta voi tulla poikkeuksia,että siitä kysytäänkin. Eli valitettavasti, kaikki kurssit pitää käydä jos mielii tosissaan päästä sisään lääkikseen..:/ Itse olen siis lukion tokalla, ja mitä nyt oon kattellu viime vuosien pääsykokeita, niin oon tän tosiasian huomannu,että mitään kursseja ei oikeen voi jättää pois,kun pääsykokeet perustuu niihin kaikkiin kursseihin.

   Poista
  2. Tossa tulikin jo hyvä vastaus toiselta lukijalta! Oon aikalailla samoilla linjoilla, en ite jättäis kyllä mitään kursseja täysin käymättä. Toki sitten kurssin sisäisistä asioista voi moniakin jättää vähän vähemmälle lukemiselle. Vanhoja pääsykokeita selaamalla näkee suht hyvin sen, minkätyyppisiä kysymyksiä ja mistä aiheista yleensä kysytään :)

   Aattelinkin tehdä sellasen my day -postauksen klinikassa, koska monia varmasti kiinnostaa se! Eli pidetään mielessä :) Muutenkin uutta juttua varmasti löytyy klinikan puolelta!

   Poista
 3. Haluaisin kuulla jotain lisää siitä tutkijalääkärilinjasta, onko sulla siel jotain tuttuja jotka osaisi kertoa vähän? Virallista tietoa ei löydy netistä juurikaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo, hyvä pointti! Pistetään muistiin tämä toive :) On paljonkin kavereita sillä linjalla!

   Poista