lauantai 30. marraskuuta 2013

pikakuulumiset

Oon taas pitäny pari viikkoo hiljaiseloo blogin puolella ihan vaan siitä syystä, että mitään mielenkiintoista ei vaan ole tapahtunut :D Eilen oli svekemin tentti ja se meni ihan mukavasti, joten oon erittäin tyytyväinen! Nyt on kiva viettää viikonloppua, kun saa kerranki olla hyvällä omatunnolla lukematta, kun mitään luettavaa ei vaan oo!

Tänään tapahtuu kuitenkin jotain jännittävää... Nimittäin toogabileet! Perinteenä on, että lääkiksen toinen vuosikurssi järkkää aina loppusyksykstä toogat, joihin myydään lippuja myös muille kuin lääkisopiskelijoille. Tänä vuonna on siis meijän kurssin vuoro järkkää kyseiset bileet ja täytyy kyllä sanoa, että illasta tulee ihan mahtava! Oon itse koristelutiimissä ja meen paikalle auttamaan jo ennen bileiden alkua hyvissä ajoin :) Viime vuonna en ees päässy koko juhliin, koska mulla oli peli seuraavana päivänä, mutta nyt sitäkään ongelmaa ei onneksi ole!

Yksi ongelma mulla tosin on... Nimittäin se tooga! En oo raaskinu ostaa kangasta vaan yksiä bileitä varten (enkä oikeestaa oo jaksanukaan vaivautua miettimään koko asiaa) ja aattelin kietasta vanhan lakanan päälle. Toivottavasti se onnistuu ihan hyvin :D Noh, pikkumurheita!

Palailen asiaan pikapuoliin, teen ehkä jotain päivitystä kyseisistä juhlista, saatte vähän makua siitä, miten lääkiksessä biletetään!

EDIT: Kävin kännykällä selaamassa blogia, eikä se jostain syystä näyttänyt teijän uusia kommentteja (tässä ja edellisessä postauksessa), joten vastasin niihin vasta nyt! Anteeksi siitä, en tarkoituksella ole jättänyt vastaamatta :( Mulla on muutto vieläkin vähän kesken, eikä vieläkään nettiä täällä uudessa kodissa, minkä vuoksi blogin päivittäminen on myös nyt vähän haastavaa! Toivottavasti ymmärrätte, todella arvostan teidän kommentteja, kiitos niistä <3

4 kommenttia:

 1. Ikeassa muuten myydään ihan perus valkosia aluslakanoita about eurolla! Ostettiin niitä joskus kavereiden kanssa, kun tulee paljon halvemmaks kuin samanlainen kangas rullasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! :D Itse löysin vanhan ja kuluneen lakanan, joka oli päätymässä muutenkin siivousräteiksi, niin kiedoin itteni siihen! Eipä harmittanut sekään, että sain parit punaviinit illan aikana niskaan, joten voin suositella!

   Poista
 2. Ihana blogi ja olen saanut hirveästi inspiraatiota ja motivaatiota omia hakuja ajatellen! Aion itsekkin hakea tänä keväänä lääkikseen mutta en ole paljon valmistautunut.Jos en pääse niin käyn pitkän preppauskurssin ensivuonna ja haen uusiksi. Kiitos blogistasi :) toivottavasti nähdään lääkiksessä ensivuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Ihana saada tällasta palautetta :) Toivottavasti nähdään tosiaan ens vuonna, paljon tsemppiä!

   Poista