torstai 2. toukokuuta 2013

Vappen!

Heippa taas piiiiiiitkän tauon jälkeen!

Mitään ihmeellistä ei oo oikeastaan edellisen postauksen jälkeen tapahtunut, jos ei nyt lasketa paria viimepäivää, joten kirjoteltavaa ei ole oikeastaan ollut. Mutta sitten se päivä koitti, jota ainakin meidän kaveriporukka oli jo pari viikkoa odottanut kuin kuuta nousevaa; VAPPU! Ja mitkä säät täällä Helsingissä eilen oli! Tosi lämmin ja kaunis päivä, aurinko paistoi täydeltä terältä ja kyllä oli tunnelma korkealla, vaikka edellisillan LKS&Pykälä -wappujuhlien jäljiltä vähän väsyttikin :)


Minun ihanat haalarit :)
Lisäisin mielellään kuvia myös illalta, mutta oon päättäny, että en ainakaan toistaseks julkase mitään kuvia, missä näkyy muita ihmisiä. Ehkä joskus vielä teen postauksen, jossa näkyy vähän kuvia mun kavereistakin, mutta pitää ensin kysyä tietysti heiltä lupa :)

Muuta ihmeempää ei tässä nyt ookaan tapahtunu, oli meillä myös alfojen ja beetojen yhteiset sitsit, jossa teemana oli "sinkkulaiva" :D Hauskat juhlat oli nekin!

Nyt lähen tästä suihkuun ja sitten suuntaan kouluun luennolle ja pebaan. Kerranki oon ajoissa lukenu kaiken ja osaan alaraajan laskimot ja valtimot vaikka unissani ;) Palaillaan pian!

4 kommenttia:

 1. Voi että, itellähän kolme vai jopa neljä viime vappua on menny töissä. Jospa sitä ensi vuonna sais itekki vetää haalarit jalkaan (toivottavasti lääkis, turussa tais olla mustat muistaakseni?) ja viettää kunnon opiskelijavappu.

  Enää parikymmentä päivää valintakokeeseen, jännää! Iskee vaan paniikki, kun ei tiiä osaako asioita tarpeeks hyvin/oikeet asiat. :))

  Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, koe on jo ihan kulman takana! Nyt vaa pitää muistaa et se työ on jo tehty ja nyt on enää loppukertauksen ja hiomisen paikka :) Kyllä ne opitut asiat on muistissa eikä ne ihan hetkessä sieltä katoa! Itsekin pelkäsin viime vuonna ihan älyttömästi sitä, että kokeessa tulee täys black-out ja kaikki opitut jutut unohtuu.. Stressinhallinnasta on korvaamatonta apua!

   Itekin olin kyllä töissä ennen sitä amarilloa, päivä oliki suhteellisen kaoottinen kun aamulla juoksin suoraan dissektiosta töihin ja sieltä suoraan bilettämään :D Tsemppiä kokeeseen! Ensvuonna ne haalarit jalassa sitten! :)

   Poista
 2. Millaista olis opiskella lääkiksessä, jos ei käyttäisi ollenkaan alkoholia. Käsittääkseni ryyppääminen kuuluu suurimpaan osaan opiskelijatapahtumia :D Onko teidän kaveriporukassa alkoholittomia juhlijoita?

  VastaaPoista
 3. Tää on erittäin hyvä kysymys! Kyllä valitettavasti näin on, että alkoholi on erittäin suuressa osassa lähes kaikkia opiskelijoiden tapahtumia, mikä tietysti asettaa omat paineensa juhlijoille juomisen suhteen. Mutta fakta on myös se, että monet lääkisläisistä noudattavat hyvinkin terveellisiä elämäntapoja, eivätkä välitä juhlimisesta, tai tulevat juhliin, mutta eivät juo alkoholia. Olen mennyt moniin juhliin autolla tai jättänyt muuten vaan juomatta, eikä asiasta ole tarvinnut tehdä mitään numeroa. Toki välillä kuulee kommentteja tyyliin "sä oot ihan eläkkeellä, kun tuut autolla bileisii" tai "taas on urheilija vesilinjalla", mutta ne voi jättää ihan omaan arvoonsa. Itse arvostan sellasia tyyppejä, jotka osaa tulla bileisiin pitämään hauskaa myös selvinpäin! Meidän kaveriporukastakin löytyy muutama, jotka ei käytä alkoholia joko ollenkaan tai hyvin harvoin, eikä se ole ainakaan mun mielestä ole koskaan ollut mikään ongelma, aktiivisesti he ovat myös olleet mukana melkein joka tapahtumassa :) Eli ei kannata alistua ryhmäpaineen takia ryyppäämään jos ei itse halua sitä!

  Harmillisesti monet "holittomat" juhlijat jättää kokonaan tulematta tapahtumiin, mikä on tietysti vähän tylsää, koska tapahtumista saa hauskoja muistoja ja oppii tuntemaan muita myös koulun ulkopuolella, mutta se on sitten heidän valintansa :)

  VastaaPoista