perjantai 21. joulukuuta 2012

Joulufiilistelyä


Anteeks, anteeks, anteeks miljoonasti, oon mailman surkein bloggaaja, kun en oo saanu postattua taas mitään pariin viikkoon! :( Meil on ollu tosi intensiivinen aineenvaihdunnan jakso, joka onneks loppu eilen! Ja nyt on edessä 3 viikkoo pelkkää lomaa. Mieletön tunne, kun yhtäkkiä onkin kauheesti vapaa-aikaa eikä tiedä mitä tekis, kun ei oo mitään pakollista luettavaa! Onneks joulun ohjelma on jo tiedossa: MTV:ltä tulee ma-pe Jersey Shore maraton!!! Kaikki 5 ekaa tuotantokautta putkeen :)) oon kyllä nähny jo ne kaikki, mut ei se mitään, loma on pelastettu!

Kerrottakoon nyt sitten pikapäivityksenä, että aineenvaihdunnan tentti meni ihan mukavasti, vaikka osattavaa olikin paljon. Jakso oli ainakin mun mielestä tosi mielenkiintonen, joten lukeminen oli suht vaivatonta ja asiat jäi mieleen :) Ja tulipahan viikko sitten varmuus siitäkin, että histologian tentti meni läpi, joten nyt voi hyvillä mielin lähteä lomailemaan! Ihanaa päästä mummin hoiviin jouluks, monesti syksyllä on harmittanu, kun ei oikein ole aikaa mennä käymään isovanhempien luona, kun ne asuu Kuopiossa ja itse oon täällä Helsingissä. Yleensä viikonloppusin aikaa menee lukemiseen ja muihin juttuihin, mitä viikolla on jäänyt hoitamatta niin pois lähteminen on aika mahdottomuus jos haluaa saada kaiken hoidettua ajallaan. Joten nyt on hyvä tilaisuus kuroa menetetty kiinni :)

Joulu on muuten ihan mun ykkösjuhla vuodessa! Joulussa on jotakin erityistä, kun koko perhe on yhdessä, ulkona on kylmä ja paljon lunta ja pimeää ja saa olla ihan rauhassa ja tehdä mitä haluaa. Ja se RUOKA... Voisin syödä jouluna koko ajan! Talvi on muutenkin ihana vuodenaika, kun ulkona on niin kaunista! Ja jostain syystä tykkään kauheesti siitä, et ulkona on kylmä! Siinä on oma viehätyksensä lähteä ulos kylmään pakkaseen, kun lumi leijailee hitaasti alaspäin, puiden oksat on värjäytyny ihan valkosiks ja lumi kimmeltää. Ja se kirpee pakkasilma tuntuu kasvoilla tosi hyvältä! Lähes kaikki mun kaverit inhoo kylmää ja talvea, mut jostain syystä oon ite aina rakastanu sitä :) Ainut miinus 30 asteen pakkasessa on se, että lasketellessa tulee helposti liian kylmä! Mut onneks rinneravintolat on keksitty!

Meil on lääkiskavereiden kanssa ollu jo pikkujoulut ja eilen juhlistettiin vielä yhdessä loman alkua. Ihan parasta, että ollaan saatu järkättyä yhteisiä juttuja, oon ehdottomasti sitä mieltä, et opiskelun vastapainoks hyvä kaveriporukka on tärkeä ja auttaa jaksamaan. Nostattaa kivasti yhteishenkeä muutenkin :)

Ihanaa joulunaikaa kaikille! Muistakaa nauttia talvesta ja lumesta ja syödä paljon jouluherkkuja, pian taas nähään - jos ei tule tänään maailmanloppua (vitsi!)

7 kommenttia:

 1. Ei haittaa vaikka postaat aika harvoin, kunhan et vaan lopeta! Ihanaa ja rentouttavaa joulua<3 :)

  VastaaPoista
 2. Niinpä ei haittaa kuule yhtään että postaat harvoin, kunhan postaat <3

  VastaaPoista
 3. Onko teillä kesälomaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kesäloma, joka on vieläpä suhteellisen pitkä, mutta en nyt ihan tarkkaan muista kuitenkaan!Suunnilleen toukokuun lopusta syyskuun alkuun :)

   Poista
 4. Kuinka monta tenttiä on ehtinyt olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tähän mennessä ollut yhteensä neljä tenttiä :)

   Poista
 5. Much love,
  Wengie
  www.wengie.com"
  "Loving it <3

  VastaaPoista