maanantai 31. joulukuuta 2012

Happy new year!

Viimeistä viedään, kohta vaihtuu taas uusi vuosi! Pakostakin sitä jää miettimään, mikä tekee kuluneesta vuodesta erityisen. Itselleni vuoteen 2012 mahtuu monenlaisia elämäntapahtumia, onnistumisia ja pettymisiä. Eteenpäin on menty ja oma elämä on ottanut merkittävän askeleen eteenpäin yliopiston ovien auetessa. Tulevaisuus alkaa vähitellen hahmottua ja se tuntuu hyvältä! Kuitenkin on vielä paljon asioita, mitä haluan tulevaisuudessa tehdä, kuten:

- matkustaa Amerikkaan (New York, Los Angeles, Miami..)
- käydä Coldplayn ja Justin Timberlaken keikalla (nyyh, Justin vois palata sieltä elokuvamaailmasta takaisin musiikkibisnekseen, kiitos!)
- tehdä itse sushia
- remontoida itselleni ihanan omanlaisen kodin (jossa on oltava vaatehuone!)
- päästä Tylypahkaan (meinaan nyt siis niitä lavasteita siellä Universal Studioilla (?) mutta toki lähtisin mielelläni myös oikeaan tylypahkaan ;) )

Mittarissa on vasta 20 vuotta, joten aikaa on vielä vaikka mihin! Ens vuonna voisikin alkaa keräämään rahaa tohon Amerikan reissuun, lupasin nimittäin itelleni, kun vielä luin pääsykokeisiin, että sitten kun pääsen sisään niin hankin itselleni hienon läppärin (check! tosin tää kone tuli joulupukilta :) ) ja lähden jenkkeihin matkalle. Suunnitelmissa on ottaa vaan pakolliset tavarat ja valtava matkalaukku, joka sitten täytetään KAIKELLA ihanalla, kuten:

- Converseilla
- Victoria's Secretin vaatteilla/tuotteilla (tarviiko edes perustella?)
- pakollisella turistikrääsällä (I <3 New York -paidat jne)
- JERSEY SHORE FANITUOTTEILLA SHORE STORESTA!!!
- vaatteilla...

Tänään on selvästi joku listojentekopäivä :D Tarkotuksena ei ollu jäädä rupattelemaan sen kummemmin, vaan toivottaa kaikille lukijoille IHANAA UUTTA VUOTTA 2013!Kohta se todellinen työnteko vasta alkaa pyrkijöillä! Älkää luovuttako, vaan painakaa eteenpäin päivästä toiseen! Visualisoikaa itsenne voittajiksi, unelmoikaa ja pitäkää haaveistanne kiinni. Todistakaa kaikille, että te pystytte siihen, koska se on totta. Loppukesästä saatatte jo elää unelmaanne!

Ensivuonna nähdään!

Mistä sinun 2012 muistetaan? Kerro minullekin :)

6 kommenttia:

 1. Oliko lääkisläisillä omat uv-bileet? :)

  Mä en tiedä, mistä mun 2012 muistetaan, mutta toivon että mun 2013 tullaan muistamaan siitä, että pääsin silloin sisään lääkikseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon sulle sitä samaa! :) Ei meillä mitään isoja omia bileitä ollut, mutta pienempiä kylläkin!

   Poista
 2. Hyvää uutta vuotta!! Toivottavasti tää vuos tuo onnellisia hetkiä ja onnistumisia, mulla on viel pari vuotta toho pääsykokeeseen mut silti, 2013, please be fucking awesome;)

  VastaaPoista
 3. Löysin sun blogin tänään ja luin kaikki postaukset heti läpi. Ja voin sanoa, että opiskelumotivaatio kasvoi huomattavasti, kiitos paljon!! :-) Nimittäin 1. (ja toivottavasti samalla myös viimeinen :D) haku Helsingin lääketieteelliseen edessä nyt keväällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sinne! Jopa 30 % hakijoista pääsee ekalla yrittämällä sisään :)

   Poista
 4. Much love,
  Wengie
  www.wengie.com"
  "This is such a cute blog <3

  VastaaPoista