sunnuntai 2. syyskuuta 2012

H-hetki lähestyy!

Apuaaa!!

Huomenna alkaa koulu, aivan uskomatonta et nyt se päivä on vihdoin täällä! Tätä on odotettu koko pitkä kesä ja oikeastaan koko viime vuosi, joten ei voi muuta kun iloita, että raastava odotus on viimein palkittu! Ainut miinus tähän on se, että oon ollu koko viikon kipeenä, ja on vähän harmi mennä tietysti ihan uuteen paikkaan flunssaisena. Olo on onneksi jo alkuviikkoon verrattuna huomattavasti parempi, mutta ääni on ihan kateissa. Kuulostan lähinnä joltain hirviöltä :D Mutta näitä sattuu, ei sille mitään voi! Tänään onkin jo eka tapaaminen oman tutor-ryhmän kanssa, jonka jälkeen jatketaan vielä Mascotiin tutustumaan muihin tutor-ryhmiin! On kiva, että saadaan se ekan päivän jännitys ainakin osittain laukaistua sillä, että pääsee tutustumaan uusiin kurssikavereihin jo etukäteen! Tosin, meidän kurssi oli järjestäny vapaaehtoisen tapaamisen Suomenlinnaan jo viime viikolla, mutta en itse päässyt sinne, kun olin pelimatkalla joukkueen kanssa :( Noh, tuskin kaikki tulevat kurssilaiset edes menivät sinne, joten ehkä en missannut vielä kamalan paljon! 

Tänään siis on ohjelmassa Meilahden kampukseen tutustumista, ryhmäytymistä ja uusien tuttavuuksien solmimista, eli kiva päivä tulossa! Toivottavasti ääni kestää sen verran, että pystyn juttelemaan kaikkien kanssa, olin eilen tosiaan töissä Midnight Runissa infoteltassa, ja kun on ensin 6 tuntia tönöttänyt kylmässä ulkona kaatosateella (onneks meillä oli teltta siellä, mutta kyllä sinnekin tuuli paiskasi vettä sisään) ja samalla yrittänyt kovaan ääneen ohjata juoksijoita oikeaan paikkaan, niin kyllä se tänään kurkussa tuntuu. Kurkkupastilliaskeja on mennyt ihan kiitettävästi tän viikon aikana! :D

Huomenna on sitten se virallinen ensimmäinen koulupäivä! Päivä alkaa infotilaisuudella ja jatkuu sitten myöhemmin yliopiston avajaiskarnevaaleilla. Kirjoittelen niistä sitten lisää myöhemmin :) 

Kaikki te, jotka olette vielä pyrkimässä lääkikseen: tämä on se hetki, josta kannattaa unelmoida! Kuvitelkaa itsenne astelemassa ensimmäisenä koulupäivänä Biomedicumin ovista sisään ja pitäkää haaveistanne kiinni koko lukemisen ajan. Yrittäkää eläytyä siihen tunteeseen, joka teidät valtaa, kun näette nimenne hyväksyttyjen opiskelijoiden joukossa, sillä minäkin jaksoin puurtaa koko työntäyteisen kevään! You can do it! :)

5 kommenttia:

 1. Mulle tulee niin hyvä mieli kun luen sun postauksia! Voit olla ylpee itestäs kun oot päässy noin pitkälle ja jaksoit tehdä töitä sen eteen! :)

  Oot mulle esikuva ja annat näillä postauksilla motivaatiota lukemiseen. Itellä siis haaveena päästä ens vuonna lääkikseen. Nyt on (vajaa) vuos aikaa tsempata ja lukea, ja sun blogin lukeminen on muistuttamassa siitä, mitä kaikkea mäkin haluan kokea! Kiitos tästä blogista, odotan innolla postauksia kaikesta mitä te siellä lääkiksessä tuutte tekemään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Tuli heti tosi hyvä mieli :)

   Hienoa, että oot tykänny blogista! On tosi upeaa, että saat siitä motivaatiota ja lisätsemppiä puurtamiseen. Mieltä oikein lämmittää kuulla, että omat kirjoitukset ovat olleet lukemisen tukena! Paljon tsemppiä hakemiseen sinulle ja paljon jaksamisia!

   Poista
 2. Mä tykkään jostain syystä lukea lääkisläisten blogeja, vaikka itseä kiinnostaakin eri ala. Ja itseasiassa minullakin on tuo kauan odotettu ensimmäisen koulupäivä edessä huomenna. Tosin itse pääsin Helsingin oikeustieteelliseen enkä lääkikseen :) Onnea meille! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah mistähän moinen? Toisaalta oon iteki vilkuillut jonkin verran noita oikislaisten blogeja :D Onnittelut myös sinne!

   Poista
 3. Much love,
  Wengie
  www.wengie.com"
  ":)

  VastaaPoista